Nejnovější recenze ze sekce Příkrmy a přesnídávky
Dobrá cena.
- Design
- Velikost
- Víčka se dají použít na stavění
- Trošku řidší
Za mě určitě nejlepší pyré v Česku, ochutnala jsem se synem a výborné jako od babičky ze zahrádky, jde vidět že kvalita na prvním místě.
Velikost kapsičky je ideální na svačinku pro děti a na zabavení dětí jsou víčka, z kterých se dají stavět různé obrázky
- Praktické balení
- Víčko jako hračka
Kapsičky mají vynikající ovocnou chuť bez přidaného cukru. Velikost je skvělé určena akorát tak na svačinku pro dítko, které si může po snězení kapsičky hrát s víčkem, které slouží jako hračka a stavebnice. Kapsička má i praktické balení, díky kterému ji mohu brát všude sebou.
chutná svačinka do práce, školy nebo na výlet
nejlepší mango kapsička ze všech
chutná svačinka do práce, do školy nebo na výlet
chutná svačinka do práce, do školy nebo na výlet
chutná svačinka do práce nebo na výlet
chutná svačinka do práce nebo na výlet
- Velikost kapsičky
- Pestrost
- Kombinace ovoce
- Dětem moc chutná
Ovocňák pyré nám doma všem moc chutnal. Syn ocenil velikost balení jako svačinku do školy. Víčko jako hračka ho moc baví a musím kupovat další a další. Po ochutnání je opravdu cítit čerstvost ovoce. Další plus je rozmanitost druhů. Doufáme ze bude více dostupný ve všech obchodech.
- velikost
- kyselost
Chuť je trochu kyselejší, než by člověk čekal, určitě větší, než u konkurenčních značek. Z toho důvodu bych se možná zamyslela nad složením a umenšila množství višní, lokálnost produktu ale oceňuju. Velikost je výborná, 200 gramů pro nás bylo akorát. Víčko jsme zatím nevyužili, máme v plánu.
- balení
- využití víček
- chuť
- bez přidanéh cukru
- bez umělých přísad
- regionální potravina
Nemám ráda zboží dovážené přes půlku světa, když vím, že jsme schopní si něco podobného vypěstovat doma sami. Kapsičky od Ovocňáku jsou chuťově velice dobré, jsou kyselejší, neboť neobsahují přidaný cukr. Testované balení obsahovalo 200 g směsi, ze které se dala lehce rozeznat chuť jablek, švestek, višní i aronie, tedy černého jeřábu. Všechny tyto suroviny rostou i na naší zahrádce, takže jsme si "Zahradní směs" užili. Kapsičky jsou vzhledově hezké, dětem se líbí, jsou opakovatelně uzavíratelné a velmi dobré. Zasytí dítě i dospělého. Z různobarevných víček je možné skládat zajímavé obrazce a stavby.
- Praktičnost
- Další využití
Ideální parťák na cesty, do skoly, na výlety, ale také pro dospělé do práce. Tyto kapsičky mají výborné složení, chuť a také další využití a to v podobě ovovička, které slouží jako hravá stavebnice. Dokáže zabavit děti a rozvíjí u nich jemnou motoriku.
- Veliké balení
- Bez přidaného cukru a konzervantů
- Víčka která zabaví
Ovocnaky kupujeme pravidelně a cela rodina na nich ujizdime. Jsou bez pridaneho cukru, konzervantu a jsou idealne velike. Dceři 10 měsíců je dávám jako příkrm nebo je zamrazim jako zmrzku pro prořezávání prvnich zoubků. Je to poctivá nálož vitaminu, idealni svačina do školy pro syna. Zahradní směs ma skvělé antistresové víčko, které zabaví.
- Chuť
- Více druhů (i netradiční kombinace)
- Balení - ideální na cesty
- Bez přidaného cukru
- Žádné konzervanty a zahušťovadla
- Víčko
- Kapsička by mohla být větší
Toto pyré je chuťově vytuněné, kombinace ovoce k sobě ladí a není přeslazené. Mám radost, že ve složení není přidaný cukr. Konzervanty a zahušťovadla produkt také neviděl :).
Velikost balení je dostatečná, spíše by se mi hodilo větší balení. Super je forma kapsičky - na výlety či cesty prostě ideál a jako velký bonus beru barevná víčka, se kterými si děti hráli jako se skládačkou.
- Šetrná pasterizace
- Plne vitaminu
- Česká vyroba
- Hraci vicka
- Bez cukru
- Jsou řidší
Nejlepsi kapsičky. Pomer cena/výkon super. Jsou velký a není to jen sterilní hmota z ovoce bůh ví odkud. Čím dál vice preferuji lokální potraviny a ovocnak je splněny sen narocny líný mamy:D Nejsou zahustovany ani pridany cukr, ale chuť skvělá, děti je milujou a s vicky si taky radi hraji.
Chutnají všechny výtečně
Chutnají všechny výtečně